B!zondere Aarbei tijdens 15e Buren B!zonder weekend
51632
post-template-default,single,single-post,postid-51632,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

B!zondere Aarbei tijdens 15e Buren B!zonder weekend

 

Hou je van B!zondere verrassingen? Kom dan genieten van de smakelijke frisse Aarbei B!zonder bij ons op de Fruitproeverij tijdens de Buren B!zonder dag op 2 & 3 juni 2018. De Fruitproeverij ligt op de kunstroute die Buren B!zonder in dat weekend voor de 15e keer organiseert. Terwijl je geniet van deze heerlijke lekkernij praat je met elkaar na over de mooie kunst die je al gezien hebt.

In dit weekend heeft de Fruitproeverij zelf ook een open dag, de Velt-dag. Velt staat voor Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren. Er zijn verschillende activiteiten zoals een rondleiding door de boomgaard met willow dome, het voedselbos en de permacultuur tuin. We geven handmassages en er zijn nog andere activiteiten. We hebben een gezellig terras waar je kunt genieten van de Aarbei B!zonder met een drankje en natuurlijk van de ruimte.

Het programma wordt nog aangevuld. Hou ons dus in de gaten via deze website of onze facebookpagina van het evenement.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.