Vergaderen
51182
page-template-default,page,page-id-51182,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BIJZONDERE LOCATIE

Inspiratie in het groen

Een workshop, een heisessie, training, brainstorm of project start-up. Dat kan allemaal op de Fruitproeverij, waar een inspirerende, exclusieve vergaderlocatie  is gecreëerd in een bijgebouw.  Je kunt er terecht met maximaal 12 personen in vergadertafelopstelling.  In een kringopstelling is het ruim genoeg voor 16 mensen. Je bent altijd de enige huurder op onze locatie. Privacy en rust is hiermee gewaarborgd. Is het mooi weer dan kun je gebruik maken van een grote safaritent of een open plek in het wilgenbos. Een belevenis om daar, zonder Wifi, met elkaar in gesprek te zijn. In het hoofdgebouw zijn nog twee ruimtes van 35 m2 en een grote serre va 70 m2 die ook gebruikt kunnen worden.

Het bijgebouw voldoet aan de hoge eisen die aan een Passivhaus worden gesteld. Het is  goed geïsoleerd, warmte wordt teruggewonnen uit ventilatielucht. Indien nodig zorgt een warmtepomp voor de verwarming. De ligging, het uitzicht en de afwerking maken het tot een unieke vergaderlocatie.

De locatie beschikt over 3 ruimtes. Een ruimte met een vergadertafel voor maximaal 12 personen en twee kleinere ruimtes. Het totale oppervlak van het bijgebouw is 90 m2. Je  kunt exclusief gebruik maken van een groot gemeubileerd terras, schitterend gelegen met uitzicht op de boomgaarden en bos.

In het hoofdgebouw zijn nog twee ruimtes van 35 m2 en een grote serre van 70 m2 die ook gebruikt kunnen worden.

Het is mogelijk om te overnachten op onze locatie. Daarvoor zijn 8 slaapkamers en 5 badkamers beschikbaar. Indien gewenst zijn in ons dorp meer overnachtingsmogelijkheden.

Op de site van Meetingreview kunt u lezen hoe onze gasten de locatie beoordelen en kunt u als gast een review achterlaten over uw verblijf. We hebben een mooie tweede plaats behaald in de nationale meeting award 2019 voor kleine locaties!

 

Mogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden om je programma te verdiepen of verrassend aan te vullen. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling over het 3 hectare grote terrein en proef ondertussen van het fruit. Of een wandeling door de grote kruiden- en moestuin. We werken zo veel mogelijk volgens de principes van permacultuur. Kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen worden niet gebruikt, alles is veilig te proeven.

Op het bedrijf worden praktisch alle fruitsoorten geteeld die in Nederland kunnen groeien. Natuurlijk kersen, appels, peren en pruimen in vele variëteiten maar ook vijgen, kiwibessen, kaki’s en druiven.

Ook kun je een partijtje voetballen op het trapveldje, trampoline springen of tafeltennissen. Je kunt je daarna opfrissen in de  douches in het vergadergebouw. Of pluk een mooi veldboeket van bloemen die op het terrein groeien.

Voor teambuildingsactiviteiten zijn vele mogelijkheden. In overleg doen we  creatieve voorstellen afgestemd op de groep en de deelnemers.

 

Biologische keuken

In de keuken van de Fruitproeverij wordt met veel plezier en passie gewerkt met producten van het eigen bedrijf. De lunch en diner is vegetarisch. Op verzoek kunnen we ook zelfgemaakte vruchtentaart aanbieden.

 

Faciliteiten

Draadloos internet, flip-over, beeldscherm aan de wand voor presentaties,  twee doucheruimtes, keuken, onbeperkt koffie en thee, gemeubileerd ruim  buitenterras, vrij wandelen en fruit proeven, gebruik van trapveldje, trampoline, tafeltennistafel en ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Elektrische auto’s kunnen op locatie opgeladen worden.

De vergaderlocatie is minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Prijzen

Als je deze unieke locatie wilt boeken moet U rekenen op ongeveer € 90 per persoon per dag (excl. btw) voor een groep van 8 personen. Inbegrepen  is onbeperkt koffie en thee, een vegetarische lunch en vrij snoepen van het rijpe fruit! Voor specifieke aanvullende wensen, bv voor teambuildingsactiviteiten of een rondleiding met uitleg over permacultuur, worden vooraf afspraken gemaakt over de kosten zodat je  weet waar je aan toe bent.

Als je ook de avond wil doorwerken en wilt dineren komt daar € 31,50 per persoon bij voor diner en de ruimte (excl. btw).

Wilt u boeken voor een meerdaagse bijeenkomst met overnachting is dat mogelijk. De kosten voor een overnachting liggen op 60 euro per persoon (inclusief ontbijt en exclusief BTW en toeristenbelasting)

Voor een tweedaagse bijeenkomst met 8 personen met 1 overnachting komt u uit op een bedrag van ongeveer €2200 excl. BTW.

 

Algemene voorwaarden

U krijgt vooraf een duidelijke offerte met de kosten op basis van uw specifieke wensen zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

Tot drie weken van tevoren kosteloos annuleren. Tussen drie weken en één week wordt 50% van het overeengekomen bedrag in de offerte doorberekend. Minder dan één week van tevoren wordt 100 % doorberekend.

Reserveren

Telefonisch of via email.

IMG_0276
IMG_0277
IMG_6445
IMG_0262