Overnachting
51539
page-template-default,page,page-id-51539,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BED & BREAKFAST

Appartement Bellefleur is 35 m2 groot en heeft een eigen douche en wc. In het appartement staat een ruim tweepersoonsbed en twee 1- persoonsbedden. Verder is er een eet/werktafel. €95 per nacht, excl. toeristenbelasting maar inclusief een vegetarisch, biologisch ontbijt. (uitgaande van 2 personen)

Saint Rémy is een driekamerappartement met een eigen ingang. Beneden zijn een huiskamer (35 m2), een apart keukentje en een grote serre. Via een eigen trap  en overloop kom je bij een ruime badkamer en twee slaapkamers met resp. een ruim tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. Prijs is €126 per nacht excl. toeristenbelasting maar inclusief een vegetarisch, biologisch ontbijt. (uitgaande van 2 personen)

Wij kunnen inspelen op elke mogelijke dieetwens als het maar geen vlees of vis is. Meehelpen op het bedrijf behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van weer en seizoen.

slaapkamer in appartement Saint Rémy
IMG_7515_rgb
IMG_7507_rgb
IMG_7496_rgb