pompoenspread met aquafaba in witlofschuitje
51905
post-template-default,single,single-post,postid-51905,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

pompoenspread met aquafaba in witlofschuitje

Gooi nooit meer je kikkererwtenwater weg want het is een prima vervanger van dierlijk eiwit. Vandaag maakten wij pompoenspread waaraan op het laatst aquafaba werd toegevoegd.

Voor de pompoenspread kook je ┬▒300 gram pompoen met een 1/4cup appelsap gaar, daarna in de blender. Wij hebben van deze hoeveelheid twee porties gemaakt. Aan de ene voegden we 1/8 theelepel vadouvan toe en aan de andere 1/4 theelepel java spices met 1/8 theelepel verse gember. het kikkererwten water klopten we op belangrijk is dat alles wat je gebruikt vetvrij is dus even afnemen met citroen voor de zekerheid. We voegden een kwart cup aquafaba toe. Heerlijk op een schuitje witlof.

Op deze manier een bijzonder hapje als voor gerecht of bij de borrel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.