Experiment met gedroogde knolselderijplakken en pastinaaksoep
51920
post-template-default,single,single-post,postid-51920,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Experiment met gedroogde knolselderijplakken en pastinaaksoep

We hebben knolselderij in hele dunne plakken gedroogd op 45 graden 24 uur. Daarna hebben we ze gemarineerd in verschillende marinades om te onderzoeken hoe de smaak wordt. Deze vonden we heel lekker:1. miso, water en knoflook, 2. vadouvan,olie en zout,3.citroensap en rasp met gerookt paprikapoeder, olie en zout en 4.griekse yoghurt met verse gemberappelsap en zout. Ze moeten minstens een nacht intrekken. Je hebt dan de keus tussen rauw eten zoals die met yoghurt of kort bakken in olie en daarna 15 min in de oven op 150graden. Lekker op een boterham of los misschien ook wel in salade. Wij hadden er een lekker pastinaak/appel/knoflook/ soep bij uit het boek soep bindt van http://soepp.nl

                                 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.