Paarse soep met pruimen
51911
post-template-default,single,single-post,postid-51911,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Paarse soep met pruimen

Echte winterse soep. Bijzonder voor het eerst maakten we soep met rode kool! Makkelijk te maken in een half uurtje klaar.

Begin met een ui  met knoflook en gember (een duim) te fruiten in olijfolie. Daarna voeg je 600 gram fijngesneden rode kool toe en 300 gram knolselderij en 300 gram pruimen(kan uit de diepvries of 100 gram gedroogd). Een minuut of 5 aanbakken en dan 1,2 liter bouillon toevoegen en een laurierblad en takje tijm. Ongeveer 20 minuten doorkoken tot alles gaar is. Voeg naar behoefte zout en peper toe en dien   op met klodder Griekse yoghurt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.