Velt open tuinen dagen (3 en 4 juni 2017)
51533
post-template-default,single,single-post,postid-51533,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Velt open tuinen dagen (3 en 4 juni 2017)

We stellen voor de tweede keer onze tuin open in het kader van de Velt open tuinen dagen. Op 3 en 4 juni zijn we open van 11.00 – 17.00. We hebben het afgelopen jaar veel voortgang gemaakt.We hebben  een voedselbos ingeplant met bekende en minder bekende soorten vruchtbomen. Door het nieuwe voedselbos (1 hectare) slingert een mooi wandelpad.  De brug is gereed, de moestuin heeft nu een stromend beekje (als de zon schijnt) en de bijenstal is klaar. In het wilgenbosje is een ontmoetingsplek gemaakt (Willow Dome). Met een beetje geluk zijn er niet alleen aardbeien te plukken op de Velt dagen maar ook rijpe honingbessen.

In hetzelfde weekend is ook de kunstroute van BetuweB!zonder. 3 enthousiaste kunstenaars exposeren hun werk op onze boerderij. Heel bijzonder!

Natuurlijk is er weer een terras met koffie, thee en zelfgemaakt lekkers

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.